Om oss

Sofienlund Spiseri

I 1.etg i Orkla Hus på Skøyen finner du den trivelige og lune nabolagsrestauranten Sofienlund Spiseri med 80 sitteplasser, i tillegg til et eget chambre separée med 20 sitteplasser for de som ønsker å sitte litt skjermet. I Spiseriet har vi en uformell atmosfære, og har flere typer spill som sjakk og backgammon, samt spill for mindre barn tilgjengelig. Vi har også en uteservering med 76 sitteplasser. Her er det sol hele dagen og varmelamper og pledd om det skulle bli litt kjølig.

Menyen er variert og vi tilrettelegger menyen etter sesong. Kjøkkensjefen vår er alltid på jakt etter bærekraftige og kortreiste råvarer. Spiseriet har også fristende vegetariske alternativer og flere av rettene kan bestilles som take away. 

Sofienlund er opprinnelig et jaktgods som lå under Skøyen Hovedgård. En gård med spennende historie helt fra middelalderen og som fra 1500-tallet og til 1679 var krongods. Fra 1813 forpaktet Kjøpmann Eskild Larsen 50 mål jord her som han i 1818 solgte videre til politikeren Jonas Anton Hielm. Han om- og tilbygde huset slik vi ser det i dag og gården er romantisk nok oppkalt etter hans kone Sophie Magdalene. Slik sett har god mat, ferske råvarer og hyggelige selskaper lenge vært en del av Sofienlunds historie og tradisjon som vi legger vår sjel i å videreføre her på Sofienlund Spiseri!

Følg oss på sosiale medier

Sofienlund Spiseri - @CarlFilipOlsson (32 av 35)
Sofienlund Spiseri - @CarlFilipOlsson (33 av 35)
Sofienlund Spiseri - @CarlFilipOlsson (28 av 35)

WiFi

Uteservering

Take away

Spill for store & små

Sentralt på Skøyen

Sykkelparkering

Scroll to Top