Meny

Her er våre mange fristelser!

På Sofienlund Spiseri benytter vi sesongens lokale råvarer, men inspirasjonen til rettene henter vi fra hele verden med stor skaperglede. Vi er overbevist om at du merker dette i rettene som er laget fra bunnen med varme og kjærlighet med omtanke for deg som vår gjest.

-Kjøkkensjefen Linus

Lunsjmeny:

Mandag 11:00 - 13:30
Tirsdag - Fredag 11:00 - 15:00

Lunsj

Kombo

Halv kremet hvitløksuppe og halv Toscana sandwich

Allergener: 1a,3,7

239,-

Hvitløksuppe

Kremet hvitløksuppe med parmesan, andeconfit, bakt hvitløkspure, fersk surdeigsbrød

Allergener: 1a,7

243,-

Pastrami sandwich

Grillet landbrød, langtidstekt oksebrisket, brie, rød pesto

Allergener: 1a,7

254,-

Dagens fiskerett

Allergener: Spør servitøren

268,-

Dessert

Sofienlunds Tiramisu

Mascarpone, fransk biskuit, espresso, amaretto, dulce de leche, guanaja-sjokoladesaus

Allergener: 1a,3,7,8a,12

163,-

Stracciatella mousse

Mousse av italiensk ferskost og sjokolade biter, bringebærganache og sorbet

Allergener: 3,7

158,-

Lo Strudel di mele

Tirolsk versjon av eplestrudel med husets tykke vaniljesaus og friske bær

Allergener: 1a,3,7,8a

146,-







Allergener:

1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr

kokkens anbefaling

«Sea»sarsalat

Grillet scampi, romano salat, bacon, krutonger, parmesan, cæsardressing

Allergener: 1a,2,3,4,12

258,-

Spinat- og ost «spætzle»

Hjemmelaget pasta fra Sør-Tirol, spinat, Tegel-ost, vårløk, bladpersille

Allergener: 1a,3,7

253,-

Toscana sandwich

Grillet landbrød, sautert portobello, mozzarella, cherrytomat, speilegg

Allergener: 1a,3,7

247,-

Spiseriet’s Angusburger 

Sotet potet bun, cheddarost, karamellisert rødløk, bacon, sennepssyltet agurk, nduja majones, pommes frites

Allergener: 1a,3,7,10,11,12,14

289,-

SMÅTT & GODT

Perfekt for de små sultne eller ved siden av noe godt i glasset

Marinerte oliven

Hvitløk- og urte marinerte oliven.

Allergener: 11,12

104,-

Focaccia mediterran

Ferskbakt focaccia serveres med god olivenolje, acete balsamico, rød pesto

Allergener: 1a,3,12

117,-

Parmigiana di melanzane

Klassisk italiensk mellomrett med ostegratinert aubergine i tomatsaus

Allergener: 7

138,-

Bacon grillet dadler

6 stk. Baconsurrede dadler

Allergener: –

113,-

Scampi al limone

Grillet scampi marinert i Amalfi sitron og hvitløk

Allergener: 2

109,-

Pizzameny:

Tirsdag - Fredag 11:00 - 19:30

Pizza

HVIT

Jåla

Trøffelsaus, Jåla trøffel salami, mozzarella, sopp

Allergener:1a,7,12

264,-

Heit & Sur

Chili saus, mozzarella, limemarinert kylling, vårløk, cherrytomat, koriander

Allergener:1a,7,12

259,-

Råtass

Hvitsaus, chevre, Råtass chorizo, syltet jalapeño, koriander majones, fersk koriander

Allergener: 1a,3,7,12

249,-

RØD

Slegge

Tomatsaus, Slegge salami, mozzarella, chili, oliven, rødløk og oregano

Allergener:1a,7,12

261,-

Hockey

Tomatsaus, mozzarella, coppaskinke, Norvegia special reserve, ruccula, pinjekjerner

Allergener:1a,7,12

265,-

Oksen Anton

Tomatsaus, mozzarella, okseytrefilet, jalapeno, rødløk, grillet paprika

Allergener:1a,7,12

249,-

SØT

Nøtteliten

Sjokolade- og hasselnøtt saus, banan, hvit sjokolade og pistasj

Allergener: 1a,7,8b,8f

228,-

Sitronella

Sitroncurd og stracciatella

Allergener: 1a,3,7

225,-

Alle våre pizza kan gjøres glutenfri

78,-

Kveldsmeny:

Tirsdag - Fredag 15:00 - 19:30

kokkens anbefaling

«Sea»sarsalat

Grillet scampi, romano salat, bacon, krutonger, parmesan, cæsardressing

Allergener: 1a,2,3,4,12

258,-

Spinat- og ost «spætzle»

Hjemmelaget pasta fra Sør-Tirol, spinat, Tegel-ost, vårløk, bladpersille

Allergener: 1a,3,7

253,-

Toscana sandwich

Grillet landbrød, sautert portobello, mozzarella, cherrytomat, speilegg

Allergener: 1a,3,7

247,-

Spiseriet’s Angusburger 

Sotet potet bun, cheddarost, karamellisert rødløk, bacon, sennepssyltet agurk, nduja majones, pommes frites

Allergener: 1a,3,7,11,12,14

289,-

SMÅTT & GODT

Perfekt for de små sultne eller ved siden av noe godt i glasset

Marinerte oliven

Hvitløk- og urte marinerte oliven.

Allergener: 11,12

104,-

Focaccia mediterran

Ferskbakt focaccia serveres med god olivenolje, acete balsamico, rød pesto

Allergener: 1a,3,12

117,-

Parmigiana di melanzane

Klassisk italiensk mellomrett med ostegratinert aubergine i tomatsaus

Allergener: 7

138,-

Bacon grillet dadler

6 stk. Baconsurrede dadler

Allergener: –

113,-

Scampi al limone

Grillet scampi marinert i Amalfi sitron og hvitløk

Allergener: 2

109,-

Allergener:

1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr

FORRETTER

Tortellini di formaggio

Ostefylt tortellini, tomat consomme, tomat concasse og ferske urter

Allergener: 1a,3,7,12

158,-

Hvitløksuppe

Kremet hvitløksuppe med parmesan, andeconfit, bakt hvitløkspure, fersk surdeigsbrød

Allergener: 1a,7

163,-

Speket og ystet

Spekemat og norske modne oster servert med dagens utvalg av garnityr, smør, steinovnsbakt brød

Allergener: 1a,7,12

198,-

Hovedretter

Piccata di pollo

Parmesanpanert kyllingbryst, sautert svart kål, rødvinglaserte sjalottløk, ertespirer

Allergener: 1a,3,7,12

139,-

Okse indrefilet

180gr okse indrefilet, kremet kantarell, grillet hjertesalat, soltørket tomatsalsa, potetfondant

Allergener: 7,12

453,-

Breiflabb al amalfi

180gr breiflabb, grapefrukt fileter, Amalfi- sitron saus, karamellisert gulrotpure, grønn asparges, grillet cherrytomat

Allergener: 4,7,12

418,-

Dessert

Sofienlunds Tiramisu

Mascarpone, fransk biskuit, espresso, amaretto, dulce de leche, guanaja-sjokoladesaus

Allergener: 1a,3,7,8a,12

163,-

Yoghurtparfait

Hvit sjokolade granola, bringebær- og limegele

Allergener: 1a,1d,5,7

139,-

Stracciatella mousse

Mousse av italiensk ferskost og sjokolade biter, bringebærganache og sorbet

Allergener: 3,7

158,-

Selskapmeny

Tirsdag - Fredag 15:00 - 19:30

selskaper over 25 personer må velge et av alternativene under her.
Scroll to Top