Meny
Her er våre mange fristelser!
På Sofienlund Spiseri benytter vi sesongens lokale råvarer, men inspirasjonen til rettene henter vi fra hele verden med stor skaperglede. Vi er overbevist om at du merker dette i rettene som er laget fra bunnen med varme og kjærlighet med omtanke for deg som vår gjest.
-Kjøkkensjefen Linus
Lunsjmeny:
Mandag 11:00 - 13:30
Tirsdag - Fredag 11:00 - 15:00
Lunsj
Kombo
Halv Skagen sandwich og halv Søtpotetsuppe
Allergener: 1a,2,5,8d,10,12
239,-
Søtpotet suppe
Bakt søtpotet, chili, lime, koriander, vårløk, cashewnøtter, steinovnsbakt brød
Allergener: 1a,8d
213,-
Skagen sandwich
Grillet landbrød, skagenrøre, fritert scampi, chipotlemayo
Allergener: 1a,2,5,10,12
258,-
Dagens fiskerett
Allergener: Spør servitøren
268,-
Dessert
Himmelsk sjokoladekake
Sjokolade ganache, dulce de leche, ananas, kokosis
Allergener: 5,7
148,-
Yoghurtparfait
Hvit sjokolade granola, bringebær- og limegele
Allergener: 1a,1d,5,7
139,-
kokkens anbefaling
Cæsar salat
Grillet kyllingbryst, romanosalat, cæsardressing, parmesan, bacon, krutonger
Allergener: 1a,7,8c,12
258,-
Bakt blomkål
Brunet smør, romescosaus, ristet hasselnøtt og chili
Allergener: 7,8b
228,-
Sofienlund’s vegetarburger
Portobello, soltørket tomat, norvegia reserva ost, coleslaw, pommes frites
Allergener: 1a,5,7,10,12
278,-
Spiseriet’s Angusburger
Sotet potet bun, cheddarost, karamellisert rødløk, bacon, sennepssyltet agurk, nduja majones, pommes frites
Allergener: 1a,3,7,10,11,12,14
289,-
Allergener:
1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr
Pizzameny:
Tirsdag - Fredag 11:00 - 21:00
Pizza
Jåla
Trøffelsaus, Jåla trøffel salami, mozzarella, sopp
Allergener:1a,7,12
246,-
Heit & Sur
Chili saus, mozzarella, limemarinert kylling, vårløk, cherrytomat, koriander
Allergener:1a,7,12
252,-
Råtass
Hvitsaus, chevre, Råtass chorizo, syltet jalapeño, koriander majones, fersk koriander
Allergener: 1a,3,7,12
248,-
Slegge
Tomatsaus, Slegge salami, mozzarella, chili, oliven, rødløk og oregano
Allergener:1a,7,12
246,-
Hockey
Tomatsaus, mozzarella, coppaskinke, Norvegia special reserve, ruccula, pinjekjerner
Allergener:1a,7,12
249,-
Oksen Anton
Tomatsaus, mozzarella, okseytrefilet, jalapeno, rødløk, grillet paprika
Allergener:1a,7,12
249,-
Søtnos
Søtpotetkrem, pancetta, mozzarella, parmesan, pecorino, ruccola, pistasj
Allergener: 1a,7,8f ,12
248,-
Alle våre pizza kan gjøres glutenfri
78,-
Kveldsmeny:
Tirsdag - Fredag 15:00 - 21:00
tapas
Kubansk mojo kylling overvinger
Allergener: 11,12
138,-
Patatas bravas
aji verde, aioli og parmesan
Allergener: 3,7,12
129,-
Grillet cherry tomater
fetaostkrem og pinjekjerner
Allergener: 7
128,-
Bacon grillet dadler
Allergener: –
109,-
Pimientos de padron
Koreansk Bbq-glaze, sesam, chili-fermentert kål
Allergener: 6,11
148,-
Brokkolini
Peanøttsaus, pico de gallo, ristet peanøtter
Allergener:6,7
159,-
Spekefat
Utvalg av lokal og norsk spekemat
Allergener: –
238,-
Kjøkkenets utvalgte oster
Allergener: 1a,7
223,-
Gambas con uchuvas
Grillet scampi, physalis salsa, vårløk
Allergener: 2
173,-
Pintxos trio
Ristet brød, bifftartar, sous vide laks, pimenton torsk, artisjokk krem
Allergener: 1a,4,5,12
189,-
Panert og fritert sjalottløk
Fylt med røkt oksehøyrygg og ansjoskrem
Allergener: 1a,3,4,7
123,-
Nybakt brød med aioli
Allergener: 1a,3,12
98,-
kokkens anbefaling
Cæsar salat
Grillet kyllingbryst, romanosalat, cæsardressing, parmesan, bacon, krutonger
Allergener: 1a,7,8c,12
258,-
Bakt blomkål
Brunet smør, romescosaus, ristet hasselnøtt og chili
Allergener: 7,8b
228,-
Sofienlund’s vegetarburger
Portobello, soltørket tomat, norvegia reserva ost, coleslaw, pommes frites
Allergener: 1a,5,7,10,12
278,-
Spiseriet’s Angusburger
Sotet potet bun, cheddarost, karamellisert rødløk, bacon, sennepssyltet agurk, nduja majones, pommes frites
Allergener: 1a,3,7,11,12,14
289,-
Hovedretter
Okse indrefilet
Brokkolini, hvit asparges, maisterte, Rioja sjy, hasselback potet med Røros rømme
Allergener: 1a,7,12
413,-
Lammecarre
Grillet cherry tomater, pak choi, muhammarasaus, stekt jasminris
Allergener: 8c,12
438,-
Kveite
Kikertpure, edamame og kikertragu, parmesansaus med trøffel
Allergener: 4,7
398,-
Dessert
Himmelsk sjokoladekake
Sjokolade ganache, dulce de leche, ananas, kokosis
Allergener: 5,7
148,-
Yoghurtparfait
Hvit sjokolade granola, bringebær- og limegele
Allergener: 1a,1d,5,7
139,-
Allergener:
1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr
Selskapmeny
Tirsdag - Fredag 15:00 - 21:00
Delemeny