Meny
Her er våre mange fristelser!
På Sofienlund Spiseri benytter vi sesongens lokale råvarer, men inspirasjonen til rettene henter vi fra hele verden med stor skaperglede. Vi er overbevist om at du merker dette i rettene som er laget fra bunnen med varme og kjærlighet med omtanke for deg som vår gjest.
-Kjøkkensjefen Linus
Lunsjmeny:
Serveres fra kl. 11:00 - 15:00
Lunsj
Liten
/ Stor
Fisk og skalldyrsuppe
Reker, gulrot, selleri, dill, rouille
Allergener: 1a,2,3,4,7,9,12,14
193,-
/ 236,-
Korean BBQ steak sandwich
Nepe, ingefær og kålsalat, sticky BBQ-saus
Allergener:1a,3,6,12,14
228,-
Dagens fiskerett
Allergener: Spør servitøren
246,-
Dessert
Jordbær parfait
Marengs, hvit sjokolade, jordbærkompott
Allergener:1a,3,7
136,-
Rabarbra pannacotta
Myntekake, rabarbra, sitronsorbet
Allergener:1a,3,7,12
136,-
Norske modne oster
Fikenkompott, brød
Allergener:1a,7,8a,12
189,-
kokkens anbefaling
Cæsar salat
Grillet kyllingbryst, bacon, egg, semi tørket tomat, krutonger, romanosalat, parmesan, steinovnsbakt brød
Allergener:1a,3,4,7,12
234,-
Moules frites
Miso, chili, ingefær, koriander, sesam aioli, pommes, steinovnsbakt brød
Allergener:1a,3,11,12,14
246,-
Sitronbresert blomkål
Norwegian reserva, persille gremulata, soya ristet cashewnøtter
Allergener:7,8d,12
226,-
Spiseriet’s Angusburger
Potet bun, rødløk, bacon, røkt mozzarella, tomat salsa og harrisa majones, pommes frites
Allergener: 1a,3,7,11,12
258,-
Allergener:
1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr
Pizzameny:
Serveres fra kl. 11:00 - 22:00
Pizza
Jåla
Trøffelsaus, Jåla trøffel salami, mozzarella, sopp, grønnkål
Allergener:1a,7,12
223,-
BBQ kylling
BBQ-saus, mozzarella, kylling, rødløk, cherrytomat og koriander
Allergener:1a,7,12
223,-
Råtass
Hvitsaus, chevre, Råtass chorizo, syltet jalapeño, koriander majones, fersk koriander
Allergener: 1a,3,7,12
223,-
Slegge
Tomatsaus, Slegge salami, mozzarella, chili, oliven, rødløk og oregano
Allergener:1a,7,12
232,-
Hockey
Tomatsaus, mozzarella, coppaskinke, Norvegia special reserve, ruccula, pinjekjerner
Allergener:1a,7,12
232,-
Nduja
Hvit saus, mozzarella, Råtass salsiccia, Nduja, rødløk og gorgonzola
Allergener:1a,7,12
238,-
Funky
Tomatsaus, mozzarella, pepper stekt kalv, ruccula, norvegia special reserve
Allergener:1a,7,12
242,-
Aubergine og miso
Vegansk mozzarella, aubergine, miso skogssopp, grillet paprika
Allergener:1a,11,12
214,-
Alle våre pizza kan gjøres glutenfri
75,-
Smått og godt
Fritert blekksprut med nori aioli
Allergener: 3,11,12,14
116,-
Parmesan Frites med aioli
Allergener: 3,7,12
103,-
Nybakt brød med aioli
Allergener: 1a,3,12
82,-
Bacon grillet dadler
Allergener: –
96,-
Allergener:
1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr
Kveldsmeny:
Serveres fra kl. 15:00 - 22:00
kokkens anbefaling
Cæsar salat
Grillet kyllingbryst, bacon, egg, semi tørket tomat, krutonger, romanosalat, parmesan, steinovnsbakt brød
Allergener:1a,3,4,7,12
234,-
Moules frites
Miso, chili, ingefær, koriander, sesam aioli, pommes, steinovnsbakt brød
Allergener:1a,3,11,12,14
246,-
Sitronbresert blomkål
Norwegian reserva, persille gremulata, soya ristet cashewnøtter
Allergener:7,8d,12
226,-
Spiseriet’s Angusburger
Potet bun, rødløk, bacon, røkt mozzarella, tomat salsa og harrisa majones, pommes frites
Allergener: 1a,3,7,11,12
258,-
Forrett
Krabbe ravioli
Sitrongress buljong, wasabi, tapioka
Allergener:1a,2,3,12
189,-
Tunfisk tartar
Soya ristet cashewnøtter, kokos spuma, reddik, nepe, agurk, sesamsalat
Allergener: 4,8d,11,12
197,-
Speket og ystet
Spekemat og norske modne oster servert med dagens utvalg av garnityr, smør, steinovnsbakt brød
Allergener:1a,7,12
216,-
Hovedretter
Ytrefilet av Norsk Angus
Ramsløk panko, ristet jordskokk, sitron- og estragonsky, pommes anna
Allergener: 1a,7,12
397,-
Shiitaki og trøffel fylt kyllingbryst
Asparges- og persillerisotto, eddiksky
Allergener: 3,7,12
358,-
Posjert kveite
Hakket egg, pepperrot, reke, asparges, beurre blanc, ny potet
Allergener: 2,3,4,7,12
369,-
Dessert
Jordbær parfait
Marengs, hvit sjokolade, jordbærkompott
Allergener:1a,3,7
136,-
Rabarbra pannacotta
Myntekake, rabarbra, sitronsorbet
Allergener:1a,3,7,12
136,-
Norske modne oster
Fikenkompott, brød
Allergener:1a,7,8a,12
189,-
Allergener:
1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr
Det er ønskelig at samtlige i selskapet bestiller av samme meny nedenfor her.
-DELEMENY-
Vanskelig å velge?
Spiseriet serverer et utvalg fra menyen samt noen overraskelser.
Min 2 personer.
498,-
-SELSKAPSMENY-
Forrett
Tunfisk tartar
Soya ristede cashewnøtter, kokos spuma, reddik, nepe, agurk, sesam salat
Allergener: 4,8d,11,12
Hovedrett
Grønnpepper sotet kalv
Ristet jordskokk, pommes anna, asparges, trøffelsky
Allergener: 7,12
Dessert
Jordbær parfait
Marengs, hvit sjokolade, jordbærkompott
Allergener: 1a,3,7