Meny

Her er våre mange fristelser!

På Sofienlund Spiseri benytter vi sesongens lokale råvarer, men inspirasjonen til rettene henter vi fra hele verden med stor skaperglede. Vi er overbevist om at du merker dette i rettene som er laget fra bunnen med varme og kjærlighet med omtanke for deg som vår gjest.

-Kjøkkensjefen Linus

Lunsjmeny:

Serveres fra kl. 11:00 - 15:00

Lunsj

Liten

/ Stor

Fisk og skalldyrsuppe

Reker, gulrot, selleri, dill, rouille

Allergener1a,2,3,4,7,9,12,14

193,-

/ 236,-

Korean BBQ steak sandwich

Nepe, ingefær og kålsalat, sticky BBQ-saus

Allergener:1a,3,6,12,14

228,-

Dagens fiskerett

Allergener: Spør servitøren

246,-

Dessert

Jordbær parfait

Marengs, hvit sjokolade, jordbærkompott

Allergener:1a,3,7

136,-

Rabarbra pannacotta

Myntekake, rabarbra, sitronsorbet

Allergener:1a,3,7,12

136,-

Norske modne oster

Fikenkompott, brød

Allergener:1a,7,8a,12

189,-

kokkens anbefaling

Cæsar salat

Grillet kyllingbryst, bacon, egg, semi tørket tomat, krutonger, romanosalat, parmesan, steinovnsbakt brød

 Allergener:1a,3,4,7,12

234,-

Moules frites

Miso, chili, ingefær, koriander, sesam aioli, pommes, steinovnsbakt brød

Allergener:1a,3,11,12,14

246,-

Sitronbresert blomkål

Norwegian reserva, persille gremulata, soya ristet cashewnøtter

Allergener:7,8d,12

226,-

Spiseriet’s Angusburger 

Potet bun, rødløk, bacon, røkt mozzarella, tomat salsa og harrisa majones, pommes frites

Allergener: 1a,3,7,11,12

258,-




Allergener:

1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr

Pizzameny:

Serveres fra kl. 11:00 - 22:00

Pizza

Jåla

Trøffelsaus, Jåla trøffel salami, mozzarella, sopp, grønnkål

Allergener:1a,7,12

223,-

BBQ kylling

BBQ-saus, mozzarella, kylling, rødløk, cherrytomat og koriander

Allergener:1a,7,12

223,-

Råtass

Hvitsaus, chevre, Råtass chorizo, syltet jalapeño, koriander majones, fersk koriander

Allergener: 1a,3,7,12

223,-

Slegge

Tomatsaus, Slegge salami, mozzarella, chili, oliven, rødløk og oregano

Allergener:1a,7,12

232,-

Hockey

Tomatsaus, mozzarella, coppaskinke, Norvegia special reserve, ruccula, pinjekjerner

Allergener:1a,7,12

232,-

Nduja

Hvit saus, mozzarella, Råtass salsiccia, Nduja, rødløk og gorgonzola

Allergener:1a,7,12

238,-

Funky

Tomatsaus, mozzarella, pepper stekt kalv, ruccula, norvegia special reserve

Allergener:1a,7,12

242,-

Aubergine og miso

Vegansk mozzarella, aubergine, miso skogssopp, grillet paprika

Allergener:1a,11,12

214,-

Alle våre pizza kan gjøres glutenfri

75,-

Smått og godt

Fritert blekksprut med nori aioli

Allergener: 3,11,12,14

116,-

Parmesan Frites med aioli

Allergener: 3,7,12

103,-

Nybakt brød med aioli

Allergener: 1a,3,12

82,-

Bacon grillet dadler

Allergener: –

96,-























Allergener:

1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr

Kveldsmeny:

Serveres fra kl. 15:00 - 22:00

kokkens anbefaling

Cæsar salat

Grillet kyllingbryst, bacon, egg, semi tørket tomat, krutonger, romanosalat, parmesan, steinovnsbakt brød

 Allergener:1a,3,4,7,12

234,-

Moules frites

Miso, chili, ingefær, koriander, sesam aioli, pommes, steinovnsbakt brød

Allergener:1a,3,11,12,14

246,-

Sitronbresert blomkål

Norwegian reserva, persille gremulata, soya ristet cashewnøtter

Allergener:7,8d,12

226,-

Spiseriet’s Angusburger 

Potet bun, rødløk, bacon, røkt mozzarella, tomat salsa og harrisa majones, pommes frites

Allergener: 1a,3,7,11,12

258,-

Forrett

Krabbe ravioli

Sitrongress buljong, wasabi, tapioka

Allergener:1a,2,3,12

189,-

Tunfisk tartar

Soya ristet cashewnøtter, kokos spuma, reddik, nepe, agurk, sesamsalat

Allergener: 4,8d,11,12

197,-

Speket og ystet

Spekemat og norske modne oster servert med dagens utvalg av garnityr, smør, steinovnsbakt brød

Allergener:1a,7,12

216,-

Hovedretter

Ytrefilet av Norsk Angus

Ramsløk panko, ristet jordskokk, sitron- og estragonsky, pommes anna

Allergener: 1a,7,12

397,-

Shiitaki og trøffel fylt kyllingbryst

Asparges- og persillerisotto, eddiksky

Allergener: 3,7,12

358,-

Posjert kveite

Hakket egg, pepperrot, reke, asparges, beurre blanc, ny potet

Allergener: 2,3,4,7,12

369,-

Dessert

Jordbær parfait

Marengs, hvit sjokolade, jordbærkompott

Allergener:1a,3,7

136,-

Rabarbra pannacotta

Myntekake, rabarbra, sitronsorbet

Allergener:1a,3,7,12

136,-

Norske modne oster

Fikenkompott, brød

Allergener:1a,7,8a,12

189,-

Allergener:

1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr

Det er ønskelig at samtlige i selskapet bestiller av samme meny nedenfor her.

-DELEMENY-



Vanskelig å velge?


Spiseriet serverer et utvalg fra menyen samt noen overraskelser.
Min 2 personer.


498,-

-SELSKAPSMENY-

Forrett

Tunfisk tartar
Soya ristede cashewnøtter, kokos spuma, reddik, nepe, agurk, sesam salat

Allergener: 4,8d,11,12

Hovedrett

Grønnpepper sotet kalv
Ristet jordskokk, pommes anna, asparges, trøffelsky

Allergener: 7,12

Dessert

Jordbær parfait
Marengs, hvit sjokolade, jordbærkompott

Allergener: 1a,3,7

768,-

Scroll to Top
Scroll to Top