Meny

Her er våre mange fristelser!

På Sofienlund Spiseri benytter vi sesongens lokale råvarer, men inspirasjonen til rettene henter vi fra hele verden med stor skaperglede. Vi er overbevist om at du merker dette i rettene som er laget fra bunnen med varme og kjærlighet med omtanke for deg som vår gjest.

-Kjøkkensjefen Linus

Lunsjmeny:

Mandag 11:00 - 13:30
Tirsdag - Fredag 11:00 - 15:00

Lunsj

Kombo

Halv Brisket sandwich og halv Gulasjsuppe

Allergener: 1a,3,7,9,12

241,-

Gulasj suppe

Crème fraîche, krutonger, steinovnsbakt brød

Allergener: : 1a,7,9,12

234,-

Brisket Sandwich

BBQ glasert brisket, chorizo chutney, søt og syrlig vintersalat

Allergener: 1a,3,7,12

248,-

Dagens fiskerett

Allergener: Spør servitøren

268,-

Dessert

Mørk sjokolade og chili

Rødvinsglaserte kirsebær, bringebær sorbet

Allergener: 1a,3,7,8a,12

151,-

Sticky toffee pudding

Vaniljeis, pistasj, salt karamellsaus

Allergener: 1a,3,7,8f,12

148,-

Norske modne oster

Fikenkompott, brød

Allergener:1a,7,8a,12

208,-

kokkens anbefaling

Gratinert chevresalat

Gulbeter, coppaskinke fra Ask gård, granateple, valnøtter, honning dressing

Allergener: 1a,7,8c,12

254,-

Karamellisert lasagne

Tomatsaus, parmesan, rucculasalat

Allergener: : 1a,3,7,9

262,-

Saltbakt selleri

Beluga linser, aubergin, brunet smør, syltet løk

Allergener: 1a,3,7,9,12

252,-

Spiseriet’s Angusburger 

Sotet potet bun, cheddarost, karamellisert rødløk, bacon, sennepssyltet agurk, nduja majones, pommes frites

Allergener: 1a,3,7,10,11,12,14

289,-




Allergener:

1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr

Pizzameny:

Tirsdag - Fredag 11:00 - 21:00

Pizza

Jåla

Trøffelsaus, Jåla trøffel salami, mozzarella, sopp

Allergener:1a,7,12

246,-

Grillfest

BBQ-saus, mozzarella, kylling, rødløk, cherrytomat og koriander

Allergener:1a,7,12

243,-

Råtass

Hvitsaus, chevre, Råtass chorizo, syltet jalapeño, koriander majones, fersk koriander

Allergener: 1a,3,7,12

248,-

Slegge

Tomatsaus, Slegge salami, mozzarella, chili, oliven, rødløk og oregano

Allergener:1a,7,12

246,-

Hockey

Tomatsaus, mozzarella, coppaskinke, Norvegia special reserve, ruccula, pinjekjerner

Allergener:1a,7,12

249,-

Oksen Anton

Tomatsaus, mozzarella, okseytrefilet, jalapeno, rødløk, grillet paprika

Allergener:1a,7,12

249,-

Spinnvill

Steinsoppsaus, mozzarella, skogsopp, villsvinssalami

Allergener: 1a,7,12

252,-

Allergener:1a,11,12

Bønner i byen

Vegansk mozzarella, aubergine, miso skogssopp, grillet paprika

238,-

Alle våre pizza kan gjøres glutenfri

75,-

Smått og godt

Gochugaru kylling overvinger

Allergener: 11,12

123,-

Parmesan Frites med aioli

Allergener: 3,7,12

118,-

Bacon grillet dadler

Allergener: –

98,-

Nybakt brød med aioli

Allergener: 1a,3,12

89,-

Grønnsalat med vinaigrette

Allergener: 12

83,-

Ekstra dressing

Allergener: spør din servitør

25,-













Allergener:

1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr

Kveldsmeny:

Tirsdag - Fredag 15:00 - 21:00

kokkens anbefaling

Gratinert chevresalat

Gulbeter, coppaskinke fra Ask gård, granateple, valnøtter, honning dressing

Allergener: 1a,7,8c,12

254-

Karamellisert lasagne

Tomatsaus, parmesan, rucculasalat

Allergener: : 1a,3,7,9

262,-

Saltbakt selleri

Beluga linser, aubergin, brunet smør, syltet løk

Allergener: 1a,3,7,9,12

252,-

Spiseriet’s Angusburger 

Sotet potet bun, cheddarost, karamellisert rødløk, bacon, sennepssyltet agurk, nduja majones, pommes frites

Allergener: 1a,3,7,11,12,14

289,-

Forrett

Biff tartar

Kapers, pepperrot, rødbeter, løk, majones, gressløk, Tabasco, grillet surdeigsbrød

Allergener: 1a,3,7,12

194,-

Løjrom

Bokhvete blinis, crème fraîche, syltet rødløk, gressløk

Allergener: 1a,e,3,4,7,12

198,-

Østers

Serveres med mignonette, tabasco, grillet sitron

Allergener:14,12

Pr. stk. 69,-

Hovedretter

Okse indrefilet

Grønpeppersaus, grillet brokkolini, skorsonerrot, pommes anna

Allergener: 7,12

394,-

Lettrøkt andebryst

Potet og løk tartelett, Västerbotten ost, jordskokk, honning og timiansjy

Allergener: 1a,3,7,12

398,-

Smørstekt Skrei

Trøffelbresert blomkål, hasselnøtt vierge, røstipotet, bacon og edamame-bønner

Allergener: 4,6,7,8b,12

383,-

Dessert

Mørk sjokolade og chili

Rødvinsglaserte kirsebær, bringebær sorbet

Allergener: 1a,3,7,8a,12

151,-

Sticky toffee pudding

Vaniljeis, pistasj, salt karamellsaus

Allergener: 1a,3,7,8f,12

148,-

Norske modne oster

Fikenkompott, brød

Allergener:1a,7,8a,12

208,-

Allergener:

1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr

Selskapmeny

Tirsdag - Fredag 15:00 - 21:00


Delemeny

Vanskelig å velge?
Spiseriet serverer et utvalg fra vår meny samt noen overraskelser.
Her får man både kalde og varme retter samt noe søtt til slutt.
Minimum 2 personer.


Pris per person

648,-

Scroll to Top