Meny

Her er våre mange fristelser!

På Sofienlund Spiseri benytter vi sesongens lokale råvarer, men inspirasjonen til rettene henter vi fra hele verden med stor skaperglede. Vi er overbevist om at du merker dette i rettene som er laget fra bunnen med varme og kjærlighet med omtanke for deg som vår gjest.

-Kjøkkensjefen Linus

Lunsjmeny:

Mandag 11:00 - 13:30
Tirsdag - Fredag 11:00 - 15:00

Lunsj

Kombo

Halv Skagen sandwich og halv Søtpotetsuppe

Allergener: 1a,2,5,8d,10,12

239,-

Søtpotet suppe

Bakt søtpotet, chili, lime, koriander, vårløk, cashewnøtter, steinovnsbakt brød

Allergener: 1a,8d

213,-

Skagen sandwich

Grillet landbrød, skagenrøre, fritert scampi, chipotlemayo

Allergener: 1a,2,5,10,12

258,-

Dagens fiskerett

Allergener: Spør servitøren

268,-

Dessert

Himmelsk sjokoladekake

Sjokolade ganache, dulce de leche, ananas, kokosis

Allergener: 5,7

148,-

Yoghurtparfait

Hvit sjokolade granola, bringebær- og limegele

Allergener: 1a,1d,5,7

139,-

kokkens anbefaling

Cæsar salat

Grillet kyllingbryst, romanosalat, cæsardressing, parmesan, bacon, krutonger

Allergener: 1a,7,8c,12

258,-

Bakt blomkål

Brunet smør, romescosaus, ristet hasselnøtt og chili

Allergener: 7,8b

228,-

Sofienlund’s vegetarburger

Portobello, soltørket tomat, norvegia reserva ost, coleslaw, pommes frites

Allergener: 1a,5,7,10,12

278,-

Spiseriet’s Angusburger 

Sotet potet bun, cheddarost, karamellisert rødløk, bacon, sennepssyltet agurk, nduja majones, pommes frites

Allergener: 1a,3,7,10,11,12,14

289,-




Allergener:

1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr

Pizzameny:

Tirsdag - Fredag 11:00 - 21:00

Pizza

Jåla

Trøffelsaus, Jåla trøffel salami, mozzarella, sopp

Allergener:1a,7,12

246,-

Heit & Sur

Chili saus, mozzarella, limemarinert kylling, vårløk, cherrytomat, koriander

Allergener:1a,7,12

252,-

Råtass

Hvitsaus, chevre, Råtass chorizo, syltet jalapeño, koriander majones, fersk koriander

Allergener: 1a,3,7,12

248,-

Slegge

Tomatsaus, Slegge salami, mozzarella, chili, oliven, rødløk og oregano

Allergener:1a,7,12

246,-

Hockey

Tomatsaus, mozzarella, coppaskinke, Norvegia special reserve, ruccula, pinjekjerner

Allergener:1a,7,12

249,-

Oksen Anton

Tomatsaus, mozzarella, okseytrefilet, jalapeno, rødløk, grillet paprika

Allergener:1a,7,12

249,-

Søtnos

Søtpotetkrem, pancetta, mozzarella, parmesan, pecorino, ruccola, pistasj

Allergener: 1a,7,8f ,12

248,-

Alle våre pizza kan gjøres glutenfri

78,-

Kveldsmeny:

Tirsdag - Fredag 15:00 - 21:00

tapas

Kubansk mojo kylling overvinger

Allergener: 11,12

138,-

Patatas bravas

aji verde, aioli og parmesan

Allergener: 3,7,12

129,-

Grillet cherry tomater

fetaostkrem og pinjekjerner

Allergener: 7

128,-

Bacon grillet dadler

Allergener: –

109,-

Pimientos de padron

Koreansk Bbq-glaze, sesam, chili-fermentert kål

Allergener: 6,11

148,-

Brokkolini

Peanøttsaus, pico de gallo, ristet peanøtter

Allergener:6,7

159,-

Spekefat

Utvalg av lokal og norsk spekemat

Allergener: –

238,-

Kjøkkenets utvalgte oster

Allergener: 1a,7

223,-

Gambas con uchuvas

Grillet scampi, physalis salsa, vårløk

Allergener: 2

173,-

Pintxos trio

Ristet brød, bifftartar, sous vide laks, pimenton torsk, artisjokk krem

Allergener: 1a,4,5,12

189,-

Panert og fritert sjalottløk

Fylt med røkt oksehøyrygg og ansjoskrem

Allergener: 1a,3,4,7

123,-

Nybakt brød med aioli

Allergener: 1a,3,12 

98,-

kokkens anbefaling

Cæsar salat

Grillet kyllingbryst, romanosalat, cæsardressing, parmesan, bacon, krutonger

Allergener: 1a,7,8c,12

258,-

Bakt blomkål

Brunet smør, romescosaus, ristet hasselnøtt og chili

Allergener: 7,8b

228,-

Sofienlund’s vegetarburger

Portobello, soltørket tomat, norvegia reserva ost, coleslaw, pommes frites

Allergener: 1a,5,7,10,12

278,-

Spiseriet’s Angusburger 

Sotet potet bun, cheddarost, karamellisert rødløk, bacon, sennepssyltet agurk, nduja majones, pommes frites

Allergener: 1a,3,7,11,12,14

289,-

Hovedretter

Okse indrefilet

Brokkolini, hvit asparges, maisterte, Rioja sjy, hasselback potet med Røros rømme

Allergener: 1a,7,12

413,-

Lammecarre

Grillet cherry tomater, pak choi, muhammarasaus, stekt jasminris

Allergener: 8c,12

438,-

Kveite

Kikertpure, edamame og kikertragu, parmesansaus med trøffel

Allergener: 4,7

398,-

Dessert

Himmelsk sjokoladekake

Sjokolade ganache, dulce de leche, ananas, kokosis

Allergener: 5,7

148,-

Yoghurtparfait

Hvit sjokolade granola, bringebær- og limegele

Allergener: 1a,1d,5,7

139,-

Allergener:

1.Gluten a.Hvete b.Rug c.Bygg d.Havre e.Spelt f.Kamut 2.Skalldyr 3.Egg 4.Fisk 5.Peanøtter 6.Soyabønner 7.Melk 8.Nøtter a.Mandler b.Hasselnøtter c.Valnøtter d.Cashewnøtter e.Pekannøtter f.Pistasjnøtter g.Paranøtter h.Macademianøtter 9.Selleri 10.Sennep 11.Sesamfrø 12.Sulfitt 13.Lupin 14.Bløtdyr

Selskapmeny

Tirsdag - Fredag 15:00 - 21:00


Delemeny

Vanskelig å velge?
Spiseriet serverer et utvalg fra vår meny samt noen overraskelser.
Her får man både kalde og varme retter samt noe søtt til slutt.
Minimum 2 personer.


Pris per person

678,-

Scroll to Top